Uitgebreide collectie monturen

Bij ThuisOptiek Haaglanden heeft u keuze uit een groot aanbod van monturen voor elk type gezicht die in allerlei kleuren te bestellen zijn. Bekijk hieronder uit welke merken de collectie bestaat.


Woodys

Op zoek naar een unieke bril? Dan is dit merk misschien iets voor u. Deze schitterende monturen karakteriseren zich door hun unieke en modieuze uitstraling en zijn afkomstig uit Barcelona. Ieder montuur bevat een klein stukje hout aan het uiteinde van de veren.


 


Joshi Eyewear

Dit Nederlandse merk heeft een brede collectie monturen voor zowel dames als heren van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Van kunststof tot titanium, Joshi heeft het allemaal!

Sara John

De monturen van de Sara John collectie zijn hippe en gedurfde ontwerpen. Ze zijn te herkennen aan strakke, bijzondere designs en moderne, opvallende randen. 

1921 Eyewear

Met de vele verschillende stijlopties, waaronder klassiek, gewaagd en minimalistisch, heeft de 1921 collectie voor ieder wat wils. 

Easy Eyewear

De Easy Eyewear collectie bestaat uit comfortabele trendy brillen die gemakkelijk te dragen zijn. Eenvoudig, modieus, heel betaalbaar en altijd van de hoogste kwaliteit. U heeft al een montuur vanaf €59,-


HEYELANDER

Heyelander is een jong, onafhankelijk brillenmerk gevestigd in Nederland. Ze ontwerpen en produceren een eigentijds assortiment van hoogwaardige handgemaakte acetaat, metaal en titanium monturen.